Nyomdász Blog

Nyomdász vagyok és erről akarok írni, még minden másról

HTML

Friss topikok

  • arvisura: Kutyakomédia folyik itt a javából. Gyurcsány háza előtt már talált egy árva gyermeket, de éhers pr... (2009.04.05. 21:44) Internacionálé
  • GOJOO: Ha én teszem azt egy Magyarországi leányvállalattal rendelkező Bank tulajdonosa lennék, és azt olv... (2009.03.08. 03:27) Orbán beszéd

2009.03.20. 19:05 Kotto

Cigánykérdés

Itt van kotto megoldása:

1., Deklaráció: A cigányoknak Mo. teljes jogú tagjai jogaik és kötelességeik vannak. Ehhez a a következő tartozik: Nekik is kell dolgozni és adót fizetni.

2., A családi pótlékot a jelenlegi felére kell csökkenteni és a csak akkor jár (kizárólag az anyának!!!), ha a gyerek a havi iskolalátogatási napok 95%-án iskolában van. (6 év alatti gyerekre nem érvényes a rendszer, hanem maradjon a

3., A nyolc általánost végzett gyereket kötelezően szakmunkás tanulónak kell beiratni. (Természetesen csak akkor, ha saját magától nem tudott elhelyezkedni iskolában) A megvalósításhoz létre kell hozni központi szakmunkás képző intézeteket (akár több ezres tanulólétszámmal) és a minimálbér 50%-kát számlára kell utalni nekik a képzés teljes ideje alatt. (Kollégium bentlakással, hétvégén hazamehetnek) A járandóság 30%-át automatikusan zárolni, kell és csak az eredményes szakmunkás vizsga letétele után szabad folyósítani. Bizonyítványt csak szigorúan kidolgozott rendszer alapján lehessen kapni. Különben bukás. Nem hazaküldés, buktatás!!!

4., A végzett szakmunkásokat alkalmazó cégek csak a nettó bért fizessék, a többit az állam viselje 3-5 évig.

5., A jelenlegi nem elhelyezkedett felnőtteket közmunka programban kell foglalkoztatni. Közterület rendezés, ároktisztítás, festés stb. Előre a tiszta, rendes Magyarországért!! Fizetés csak akkor, ha a munkanapok a 95%-át dolgozta. A fizetés összege a mindenkori minimálbér összege.

6., A szakma nélküli felnőtteknek is a 3., pontban leírt szakmunkás képzési a lehetőséget kell biztosítani (Külön nekik iskola bentlakással, hétvégén hazamehetnek) és ugyancsak a 4., pont szerinti elhelyezkedést kell biztosítani.

7., Vissza kell állítani a KMK (közveszélyes minkakerülés) intézményét!!!

Trükk: Ezek az intézkedések legyenek érvényesek minden magyar állampolgárra!!!

Mert ez nem cigánykérdés, hanem Magyarország elemi érdeke, hogy tisztességesen dolgozó, képzett adófizető állampolgáraink legyenek!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nyomdasz.blog.hu/api/trackback/id/tr531010367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása