Nyomdász Blog

Nyomdász vagyok és erről akarok írni, még minden másról

HTML

Friss topikok

  • arvisura: Kutyakomédia folyik itt a javából. Gyurcsány háza előtt már talált egy árva gyermeket, de éhers pr... (2009.04.05. 21:44) Internacionálé
  • GOJOO: Ha én teszem azt egy Magyarországi leányvállalattal rendelkező Bank tulajdonosa lennék, és azt olv... (2009.03.08. 03:27) Orbán beszéd

2012.08.01. 15:17 Kotto

Nyár van - Olimpia London - Uborkaszezon

A fenti 3 tény határozza meg a ténykedésemet.

Szabadságon vagyok, hiszen nyár van. Nézem az olimpiát Londonban (Cseh Laci szenvedését mélyen átérzem), és nézem az bejövő emileket. Nincs túl sok, de azért a weblap dolgozik (www.efonyomda.hu). 

Van olyan megrendelés ami miatt megszakítom a szabit és gyorsan lezavarom, mert manapság nem lehet nemet mondani, még akkor se, ha a szuper tanácsadó guruk ezt tanácsolják. (Persze, mert ők nem fizetnek horribilis építményadót és a melósaik után a járulékokat.) 

Szabadság előtt sikerült minden munkát leszállítani és most csak várjuk a lóvét. Mostanság ez már az üzletmenet komoly részét teszi ki, a pénzbehajtás. Amíg nem szállítjuk le a munkát, addig megy a hot-line az ügyféllel, utána már csak mi vagyunk érdekeltek a kommunikációban. Felfordult a világ. Érdemes-e egyáltalán dolgozni?

Itt a Balatonon nyugi van, szerintem nincs túl nagy tömeg, de most vannak. Mikor legyenek? De nagyon kevésnek tűnik az a 2 max. 3 hónap, amit itt az üzletre lehet fordítani. Lépten-nyomon eladó házak, eladó éttermek, penziók láthatóak. Olyanok is, amiről 5-6 éve azt gondoltam, hogy aranybánya.

Az olimpia azt mutatja, hogy milyen magas színvonalat ért el a modern sport, gyakorlatilag elértük a határokat. A férfi pólósok fájnak, de törvényszerűnek tekinthető, hogy most gyengélkednek. Pontosabban szerinten nem, csak vannak olyan csapatok, akkik éhesebben a sikerre, jobban akarnak. És mint tudjuk fejben dől el a győzelem.

Függöny

Szólj hozzá!

Címkék: London Olimpia efonyomda kotto nyomdász blogja


A bejegyzés trackback címe:

https://nyomdasz.blog.hu/api/trackback/id/tr794690652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása