Nyomdász Blog

Nyomdász vagyok és erről akarok írni, még minden másról

HTML

Friss topikok

  • arvisura: Kutyakomédia folyik itt a javából. Gyurcsány háza előtt már talált egy árva gyermeket, de éhers pr... (2009.04.05. 21:44) Internacionálé
  • GOJOO: Ha én teszem azt egy Magyarországi leányvállalattal rendelkező Bank tulajdonosa lennék, és azt olv... (2009.03.08. 03:27) Orbán beszéd

2009.03.08. 17:10 Kotto

Hurrá, hurrá

Megérkezett az első komment a bloghoz. Teljesen boldog vagyok, hogy érdekel valakit néhány megnyilvánulásom.

A kommentelőnek meg azt üzenem (mivel ő az első, nyilvános reakciót tartok megfelelőnek), hogy biztos nem akarja államosítani etc. a bankokat. A bejegyzésben amúgy a hangsúlyt a technikai megvalósításra akartam kihegyezni, mert sikeresen motiválta a választóit és igyanakkor elkerülte, hogy komoly támadási felületet biztosítson az ellenfeleinek. És ugyanakkor erősítette a férfias, határozott, küldetéstudattal eltelt miniszterelnökjelölt image-t.

Amúgy, ne várjon senki OV-tól nagyívű megoldásokat. Ismert róla, hogy ő inkább vezérként ideológiában, vízióban nyomul, mint gyakorlatias lépésekben. Ő nem foglalkozik napi ügyekkel (arra vannak a segéderők), hanem azt mondja ott kell partra szállni, gyerünk. (Azért az elején, ha unalmas, de kimerítő jellemzést adott a jelenlegi szituról)

Szerintem ez teljesen rendben van, főleg, mert nem ő van kormányon.

Én is azt mondom elég volt, ami sok az sok. Változásra van szükség.

Pld. Chelsea:

A Scolarit, aki egy vagyonba került, simán kirúgták 6 hónap után, mert nem úgy alakultak a dolgok, mint kellett volna.

A Gyurcsány haverunk már a 5-10 (nem tudom a pontos számot, de az elmúlt majdnem 7 éveben már volt legalább 5) alkalommal ad nagyívű megoldást az ország bajaira. Általában forgatókönyv úgy néz ki, hogy most meg kell szorítani, de 3-5 éven belül aratunk. Ez OK is lenne, csak a bejelentés után max. 6-10 hónappal már jön a következő bejelentés az újabb nagyívű tervvel, ami megint a jövő kellemes homályába vész.

Én speckó már nem hiszek neki (különösen az öszödi beszéd után), de MO-n még van elég ember aki beszopja az altató dumát, mert már rég elzavarták volna.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nyomdasz.blog.hu/api/trackback/id/tr100989568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása